2016-10-25 09:05:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerelmi életében kedvező fordulat várható

Napi horoszkóp október 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem olyan gyakorlatias, mint szokott lenni, és ez aggasztja. Nyugtalanság gyötri amiatt, hogy valakit megbántott, aki nem érdemelte meg. Ma nehezen oldja meg a váratlanul felmerülő problémákat. Este próbáljon meg lazítani egy kicsit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Izgalmas nap elébe néz, főleg akkor, ha ön még egyedülálló. Nyugodtan támaszkodhat a megérzéseire, azonnal érezni fogja, ki jöhet szóba, és ki nem, jelentkező több is akad. Ami az anyagiakat illeti, ne legyen nagylelkű vagy könnyelmű, még ha a családjáról van is szó. Ezt nem engedheti meg magának.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most a kapcsolatok ápolására kell nagy hangsúlyt fektetnie, és gondoskodni arról, hogy minden információ birtokában legyen. Legyen nyitott és rugalmas mások ötleteivel szemben is! A szerelemre is jók az esélyei, ha már hosszabb ideje keres társat. Legyen óvatos az üzlet ügyekkel kapcsolatban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem tud igazán lendületbe jönni, hosszabb időre van szüksége, amíg belerázódik a mindennapi taposómalomba. Ne tervezzen semmilyen nagyszabású dolgot, mert nincs meg hozzá a szükséges figyelme, és könnyen előfordulhat, hogy rosszul méri fel a helyzetet. Az este meglehetősen izgalmas lesz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll. Ez azt jelzi, hogy a fontos döntésekre nem alkalmas a mai nap. Jól teszi, ha ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozik, és minden mást későbbre halaszt. A jó hír az, a szerelmi életében kedvező fordulat várható.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Váratlanul jobbra fordul sorsa. A pénzügyeiben bekövetkező változás hatására megkönnyebbülhet. Este érdemes lesz ünnepelnie a barátaival.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legyen önbizalma! Magabiztossága megóvja minden rosszindulatú támadástól. Irigyei megpróbálják kritizálni munkáját, de legfeljebb egy mosollyal nyugtázza a szurkálódást. Délután váratlan események zavarhatják meg a nyugalmát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Legyen rugalmas, és készüljön fel arra, hogy a helyzet egyik pillanatról a másikra megváltozhat. A Vénusz a Nyilas jegyében áll, ez az anyagi dolgainak kedvez, és adódhat valamilyen nagyszerűötlet, ami több pénzt hozhat a konyhára. Ne kössön kompromisszumokat, tartson ki a véleménye mellett.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Óriási meglepetésben lehet része munkája területén. Ha elég merész és belevág a felkínált feladatba, sokkal nagyobb lesz tekintélye. A banki ügyeket ne ma intézze, most kedvezőtlenek a körülmények ehhez.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Gondolja át feltétlenül az új feladatokat, mielőtt hozzáfogna a megvalósításukhoz, mert könnyen közbejöhet valami. Délután jól fogja érezni magát, és kigondolhat estére a kedvesének egy szép meglepetést, ami sikerülni is fog.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Könnyen elterelődik a figyelme a fontos dolgokról. Tartson sűrűbben szüneteket, és ne hagyja magát megzavarni. Az estét töltse szórakozással, lehetőség szerint baráti körben.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy új ismerősével sokáig elbeszélget, amit nagyon élvez. Feladatait lelkesen végzi, így hamar végére jut a munkának. Utána jöhet a felhőtlen szórakozás, kikapcsolódás. Ne vállaljon semmilyen kockázatot, és fontos döntéseket se hozzon. Az estét élvezni fogja, ne sajnálja a pénzt egy finom vacsorára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: